Over Non-Solo

Over Non-Solo

Soms ontbreekt de juiste kennis, of lukt het even niet vanwege persoonlijke omstandigheden door bijvoorbeeld het overlijden van een partner. Het verdriet en het gemis kan niet worden weggenomen. Wat wel kan is een stukje persoonlijke ondersteuning geven en begeleiding bij de praktische kant. Opnieuw een balans vinden in de dagelijkse dingen, die voorheen zo vanzelfsprekend waren. 

Over Edith Maas

Geboren en getogen in het ‘Brabantse’ waar ik nog steeds met veel plezier woon. In een tijd waarin alles alleen maar sneller lijkt te gaan, vind ik mijn rust en ontspanning in de natuur. Buiten zijn, wandelen, reizen, ik combineer het graag met mijn liefde voor de fotografie. De camera is mijn spreekwoordelijke 'accu'.

Waarde hecht ik aan een persoonlijk contact én oprechte aandacht. 

Mijn brede kennis en ervaring op het financiële vlak, combineer ik met een groot empathisch vermogen en oprechte aandacht voor de ander. De gevolgde opleiding Nabestaandenzorg sluit mooi aan op wie ik ben en wat ik wil uitdragen. 

Wie en wat op mijn pad is gekomen heeft mij deels gevormd tot wie ik nu ben. Creatief, doortastend, soms een beetje eigenwijs en een groot emphatisch vermogen met aandacht voor de ander. Denken in mogelijkheden. Wanneer je accepteert wie je bent, kun je worden wie je wilt zijn. 

 

Erkend Financieel Adviseur   Landelijk Platform Nabestaandenzorg