Vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact op. 

Privacy en vertrouwen, hoe gaat Non-Solo daar mee om?

Voor Non-Solo zijn Algemene voorwaarden opgesteld. Indien u hierom vraagt zullen wij deze aan u toezenden. Uiteraard is ook de wet op de privacy  van toepassing (AVG).  Wanneer u dit wenst kan een Verklaring Omtrent Gedrag worden overlegd (VOG)

Kunnen mijn kinderen of naasten geïnformeerd worden?

Natuurlijk is dit mogelijk. Zowel uw kind(eren) en/of een vertrouwenspersoon kunnen geïnformeerd worden.  Dit uiteraard na en met uw toestemming

Heb ik zelf een computer nodig?

Nee hoor, dat is niet nodig. Non-Solo is in het bezit van een laptop en smartphone. Deze zullen alleen gebruikt worden indien hoog nodig. Voor bijvoorbeeld berekeningen of voor het raadplegen van informatie. Persoonlijke gegevens zoals, rekeningnummers, verzekeringsgegevens, belasting- en bankzaken etc. zullen nimmer door Non-Solo op eigen informatie dragers worden opgeslagen. Mocht dit wel noodzakelijk zijn, dan gaat dit in overleg en zullen wij dit schriftelijk vastleggen.

Moet ik naar het kantoor van Non-Solo komen?

Alle bezoeken vinden in uw eigen vertrouwde omgeving plaats. Uiteindelijk heeft u daar ook alle gegevens en documenten bij de hand.

Werkt Non-Solo samen met andere partijen?

Non-Solo werkt volledig onafhankelijk én zelfstandig. Ook bieden wij geen, of verkopen wij geen financiële producten. Met ruim 30 jaar ervaring in de financiële branche en het lidmaatschap van het Landelijk Platform kan ik terugvallen op een ruim netwerk. Een netwerk van dienstverleners welke gerelateerd zijn aan de werkzaamheden van Non-Solo. Zij kunnen, indien nodig, ondersteuning bieden en/of kan ik gebruik maken van hun expertise.

Erkend Financieel Adviseur   Landelijk Platform Nabestaandenzorg